Bejelentkezés

Regisztráció

« 2023. Szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
       

Tanítványok mondtákTanítványok írták

2011. júniusában találtam rá Zsuzsi honlapjára, amikor kétségbeesetten kerestem valami megoldást a problémámra.

Pont indult egy tanfolyam, hál' Istennek, így nem volt időm meggondolni magam!

38 évesen, két gyermek hüvelyi szülése után minden létező problémám volt, a honlapon szereplő "bajok" közül min. ötöt a magaménak tudhattam:
- rendszeresen jelentkező aranyér,
- méhem nem húzódott össze a szülés után,
- légmozgás olyan helyen, ahol nem kellene,
- nemileg némi kívánni valót hagytam magam után (panasz nem volt, de én éreztem, hogy már régen nem a régi...),
de ami a legfontosabb, volt egy fél éve húzódó "A típusos laphámsejtelváltozással járó gyulladásom", pontosabban ekkor diagnosztizálta az orvos. Sajnos, nem javultam, pedig bizalommal voltam iránta, minden utasítását követtem, de ő mindig csak antibiotikumot és kombinált kúpot írt... Ekkor találkoztam Zsuzsival, aki rögtön megnyugtatott, biztos van megoldás a problémámra, legyen magamban hitem és menni fog... Így is lett, az utolsó gyógyszeres kezelést már nem vettem fel, volt ismét egy rossz eredményem és ekkor jött az intim torna és még sok minden más is, mert ez nem egy egyszerű torna, legalább olyan szinten kezelte a lelkem is, mint tanította a gyakorlatokat!

Most, három hónap elteltével, követve Zsuzsi tanácsait (pl. milyen ásványvizet igyak, milyen teakeverék ajánlott gyulladás esetén, stb...) és szorgalmasan gyakorolva a tornát, van egy negatív eredményem! És ez csakis Zsuzsinak és a tornának köszönhetem: KÖSZÖNÖM!!!!!

Azóta is úton-útfélen reklámozom, minden nőnek van legalább egy olyan problémája, amit ez helyretesz!

Nekem is ez csak az egyik volt a sok közül, de nem is hagytam abba, mert annál nagyobb visszajelzés nem is kell, mikor már a párom is észreveszi a javulást:-)

Andi


Sziasztok! Marika vagyok.

Hogy miért is jelentkeztem az intim-torna tanfolyamra? Épp egy szakítás után voltam, és kerestem a kiutat, ami előbbre visz. Már egy ideje aranyérrel, trüsszentéskor vizelettartási problémákkal, visszatérő húgyúti fertőzéssel küszködtem. Ami vizelési ingerrel járt, és nagyon rossz, kellemetlen tünet. Hiába jártam az urológiára, a helyzet nem lett jobb.

Talán megérzés volt, nem tudom, elmentem, hogy részt vegyek a tanfolyamon, ahol nem csak tornáztunk, de Zsuzsi fejben is átalakított minket. El kell, hogy mondjam, én lelkileg sosem voltam olyan erős, mint abban a két hétben. Ez egy nagyon jó érzés amitől úgy érzed, szinte maguktól oldódnak meg a napi problémák, a munka és a napi teendő.

Most 4 hónapja tornázom már, húgyúti fertőzésem nem volt azóta, a vizelési ingert nagyon ritkán érzem, csak rövid időre és nem olyan nagy mértékben. Az aranyerem megvan, viszont nem okoz problémát, mintha nem is lenne. A torna után úgy érzem, mintha megmasszírozták volna belülről az egész alhasi szerveimet. Érdekes és jó érzés! Olyan összeszedettebb lett mindenem, erősebb és ettől magabiztosabb is vagyok!

Tudom, hogy még sokat fogok fejlődni, de már látom, hogy miért csinálom és higgyétek el, van értelme!

Köszönöm neked, Zsuzsi!


Bár a párom már járt intimtornára máshoz, megbeszéltük, hogy jó lenne közösen elvégezni egy tanfolyamot. Egyrészt azért, mert nekem herevisszértágulatom volt, másrészt azért, mert a párom a harmadik gyerkőc vállalása előtt meg akarta erősíteni a hüvelyét, harmadrészt azért, hogy még jobb legyen a szexuális életünk. Ugyanoda nem akart már menni, mert nem volt elégedett, Budapestre akartunk menni, aztán megtaláltuk a honlapon Zsuzsi hirdetését, valamint láttuk hirdetését több helyen, a párom felhívta, szimpatikusnak találta a beszélgetés során, és bejelentkeztünk páros tanfolyamra. Nagyon tetszett, hogy rugalmas volt az időbeosztás, így tudtunk alkalmazkodni a gyerekek mellett is a tanfolyamhoz. Szimpatikus volt, mennyire nyitott Zsuzsi, és hogy energiával is kezelt minket közben. Szívesen ajánlom, ajánlottam a tanfolyamot másoknak is, mert nagyon hasznos volt. Csináljuk a gyakorlatokat, bár kell kitartás hozzá, és időnként ellustulunk, de ezért is jobb, hogy együtt végeztük, mert egymást tudjuk ösztönözni. A szexuális életünk még jobb lett a torna hatására, valamint a párom érez változást a menstruáció kapcsán.

Boti és Kriszti


Drága Zsuzsi!
Nekem nagyon hasznos volt a tanfolyam, és becsülettel végzem a gyakorlatokat. Nagyon sokat kaptam testileg és lelkileg is. Az elméleti tudásom már meg volt, de nagyon jól felépített tematikád segítette, hogy érzésben is megkapjam a tapasztalást. Jól begyakoroltuk, aminek bizonyítéka, hogy hétfőn elkezdtem ismét menstruálni, pedig már hónapok óta ez hiányzott az életemből. Nagyon köszönöm Neked a lehetőséget, hogy én is részt vehettem a kurzuson!

Timi


Szeretettel ajánlom mindenkinek Zsuzsi óráit, hiszen a torna nem csak munkát, hanem igazi kikapcsolódást, rengeteg nevetést is hozott számomra. A problémám, amivel felkerestem az intim-torna tanfolyamot az volt, hogy a szülések és az évek során egyre tágabb lett a hüvelyem (ez fürdéskor a víz ki-beáramlásával jelentkezett, szeretkezéskor pedig mindig a legrosszabbkor...). Attól tartottam, hogy ez az állapot csak romlani fog. Az órákon megtudtam magamról sok fontos dolgot, pedig azt hittem, hogy 40 évesen, feleségként, 4 gyerekes anyukaként a testemről már nem sok újat tudnak mondani... Hát Zsuzsi tudott :) A tornát - a tanfolyamot is beszámítva - 4. hete csinálom napi rendszerességgel és jelentem: immár semmi nem áramlik a hüvelyemben az én engedélyem nélkül, kizárólag az, amit/akit én akarok:) Ez a tanfolyam tökéletesen ötvözte a kellemeset és a hasznosat.

Andi