Bejelentkezés

Regisztráció

« 2023. Szeptember »
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
       

Gyakran Ismételt Kérdések

Honnan fogom tudni, hogy a gyakorlatokat helyesen végzem-e?

A gyakorlatsor úgy van kialakítva, hogy mindenki kortól, nemtől függetlenül sikeresen el tudja sajátítani a mozgásokat. Először a testérzetet erősítjük fel és ezt követően a mozgások is érezhetővé válnak. Természetesen az oktató és a résztvevők között folyamatos kapcsolat van. Hasonlatokkal fogom illusztrálni a mozgást, elmondom, mikor milyen érzést-érzettet tapasztalhatsz, és oda-vissza kontroll van kommunikációban. Mindig akkor haladunk tovább a mozgással, ha azt mindenki megérezte, elsajátította. Senki nem marad le, mindenki sikeresen magáévá tudja tenni a gyakorlatokat.

Menstruáció alatt is el lehet sajátítani a tornát?

Ilyenkor is lehet tornázni? Mit érdemes ilyenkor használni tampont vagy betétet? Igen, természetesen lehet ilyenkor is tornázni. Sőt ajánlott is, mivel jótékony hatással van testünkre. Az előfordulhat, hogy egy kicsit gyengébb lesz az érzet, mert ebben az állapotban az izmok és a kötőszövetek kicsit lazábbak, de ennek érdemben nincs jelentősége. Elsősorban jó minőségű betétet javasolnék használni ilyenkor (pl: Love Moon anionos betét, amit nálam is megvásárolhatsz), de ha nagyon akarsz tampont is alkalmazhatsz. A tampon és betét használatának előnyeiről és hátrányairól fogok beszélni a tanfolyamon.

Milyen felszerelésre van szükségem?

Mindenképp olyan kényelmes viseletben gyere, amiben elengedett, laza tudsz lenni. Az alhasat, combtövet, gátat ne szorítsa, laza vagy rugalmas (melegítő, aerobic) nadrágot érdemes viselni. Edzőcipő nem kell, mert zokniban tornázunk. Nem a kinézet fontos, hanem az, hogy Te jól érezd magad benne!

Kismamáknak mikor ajánlott elkezdeni a tornát?

Abban az esetben, ha nem vagy veszélyeztetett várandós, érdemes minél hamarabb, de leghamarabb az első trimeszter után javaslom. Kismamaságod bármely szakaszában érdemes elkezdened a tanfolyamot, azonban hasznos annyi időt hagyni magadnak, hogy kb. 10 hét gyakorlási szakasz beleférjen a szülés előtt. 10 hét gyakorlás alatt rengeteg változás következik be testedben, így kellőképpen fel tudod készíteni magad és a babád a szülésre. Minél előbb jössz, annál több időd marad a gyakorlásra.

Mikor nem ajánlott a torna?

Veszélyeztetett várandóság alatt. Várandósan a méh keményedését, kontrakcióit érzékeled. Vérző mióma esetén. Kismedencei daganat észlelésekor, ha az orvos nem javasolja.

Mindenki tudni fogja miért mentem el a foglalkozásra?

Nem, ez teljesen diszkréten van kezelve. Mindenki egy egészségügyi kérdőívet kap a tanfolyam elején, ezt kitöltve, a tanfolyam végén mindenki, sajátosságának megfelelő egyéni tréningtervet kap. A kérdőívet csak én látom, ez nélkülözhetetlen a megfelelő gyakorlatsor összeállításához.

Lesz-e lehetőségem kérdéseket feltenni a tanfolyamon?

Igen, akár a tanfolyam végén is, ha az nem publikus.

Milyen eredmény várható és mennyi idő alatt?

Ha valaki rendszeresen végzi a tornát és a szokásáthangolásra, amit megtanult arra is odafigyel, akár pár hét elteltével is érezhetővé válik a változás kezdete. Mindenképp a 10 hetes fejlődési periódus betartását javaslom, természetesen pár hetes gyakorlás után is érezhető a változás, nem csak neked, de a párod számára is. Mindenkinek más izomzata, kötőszövete és problémái vannak. Ez az idő mindenkinél más és más, de legfeljebb 10 hét elteltével gyökeres változás tapasztalható. Egy biztos: ha ezt a tornát alkalmazod a változás elkerülhetetlen!

Van-e lehetőségem, hogy beletekintsek egy órába?

Magába a tanfolyamba nincs lehetőséged betekinteni, hiszen ez egy intim terület, de ingyenes próbaóra keretében meg tudod ízlelni az órák hangulatát és hasznosságát. Kattints a linkre és jelentkezz!

Milyen típusú tanfolyamok vannak?

Csoportos és egyéni tanfolyamok nők, férfiak, párok részére, igény szerint lehet választani. A csoportos tanfolyamokat megtalálod a "tanfolyamok" címszó alatt. Az egyéni tanfolyamot telefonos megbeszélés alapján lehet egyeztetni.


Kerülj közelebb Önmagadhoz!

Könnyedén a maximumot!